Συχνές Ερωτήσεις

Παρακαλώ διαβάστε πριν στείλετε το μήνυμα σας … Εάν έχετε κάποια απορία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την διπλανή φόρμα επικοινωνίας

Τρόπος παραγγελίας

Για να δείτε την διαδικασία παραγγελίας πατήστε εδώ.

Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η WePrint έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής τους στην σελίδα checkout (Ταμείο) αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

1) Αντικαταβολή
Η πληρωμή γίνεται στην Γενική Ταχυδρομική με μετρητά ή επιταγή με την παράδοση της παραγγελίας σας και η χρέωση ανέρχεται στα €3,00. Το κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες άνω των €80,00 είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Κύπρο.

2) Πιστωτική και Χρεωστική κάρτα
Η εταιρεία μας δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Οι πληρωμές γίνονται μέσω της υπηρεσίας PayPal.

3) PayPal
Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία σας με τον λογαριασμό PayPal. Για να ολοκληρώσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal.

4) Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Τρόποι παραλαβής

1) Παραλαβή από το κατάστημά μας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

2) Μεταφορική
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την Courier στο σπίτι σας με χρέωση €3,00. Για παραγγελίες άνω των €80,00 η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Μπορώ να έρθω στο κατάστημά σας;

Η WePrint λειτουργεί ως τυπογραφείο στην οδό Οδυσσέως 1, Γέρι, 2202, Λευκωσία, Κύπρος. Μπορείτε να περάσετε απο το κατάστημά μας οποτεδήποτε θέλετε, παρ΄όλα αυτά όμως και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε πριν την επίσκεψή σας να κλείσετε ένα ραντεβού στο τηλ. 22486790 ή 99895185, ετσι ώστε να έχουμε μπροστά μας άνεση χρόνου.

Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου από το κατάστημά σας;

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας προσωπικά ή στέλνοντας κάποιο δικό σας άτομο στο κατάστημά μας, έτσι ώστε να αποφύγετε το επιπλέον κόστος των μεταφορικών. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλώ να είστε σε επικοινωνία μαζί μας, έτσι ώστε να κανονίσουμε ημερομηνία και ώρα παραλαβής.

Δεν βρήκα αυτό που θέλω

Το κατάστημά μας σε γενικές γραμμές σας προσφέρει ότι πιο καινούριο στο χώρο των προσκλητηρίων γάμου και βάπτισης. Εαν παρόλα αυτά δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε ή έχετε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. του καταστήματος 22486790 ή 99895185 (Whatsup – Viber) για να δούμε εάν υπάρχει δυνατότητα να το δημιουργήσουμε εμείς για εσάς.

Μπορώ να παραγγείλω απο το εξωτερικό;

Το κατάστημά μας είναι σε θέση να εξυπηρετήσει πελάτες απο το εξωτερικό (Ευρώπη και Κύπρο ειδικότερα).

Επικοινωνήστε μαζί μας

CAPTCHA image

Ποιοι είμαστε;

Η WePrint από το 1987 ειδικεύεται στον τομέα των Γραφικών τεχνών με ειδικότητα την Τεχνολογία εκτυπώσεων. Σήμερα διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία για να προσφέρουμε αυτό που εσείς επιθυμείτε.